Hvis man er chef eller direktør i en virksomhed, er det vigtigt, at man sørger, at man har glade medarbejdere. Utilfredse medarbejder og et dårligt arbejdsmiljø kan nemlig medføre rigtig mange forskellige problemer. Ønsker man at forbedre arbejdsmiljøet, kan man fx tage på supervision Odense. Det er nemlig med til at forbedre medarbejder både fagligt og menneskeligt. Læs med her og lær meget om hvor vigtigt et godt arbejdsmiljø er.

Utilfredse medarbejdere har mange sygedage

Det er rigtig vigtigt, at man har en god trivsel på arbejdspladsen og dermed glade medarbejdere. Dårlig trivsel på arbejdspladsen skyldes ofte ledelsen, og det kan hurtigt føre til mindsket motivation hos medarbejderne. Det kan sagtens være, at man har spændende arbejdsopgaver i løbet af dagen, men det er ikke altid nok. En dårlig ledelse kan nemlig alene være med til at ødelægge en arbejdsdag. Undersøgelser viser faktisk, at omkring halvdelen af dem der ikke trives på deres arbejdsplads mener, at det er chefens skyld. 

Et dårligt arbejdsmiljø kan som sagt medføre en masse negative følger. Det kan fx ses rigtig tydeligt på antallet af sygedage på arbejdspladsen. Der er esupervision-odense-tn undersøgelse, der viser, at 25% af medarbejderne der ikke trives har over 15 sygedage på et år. Og det er rigtig mange sygedage på et år. 85% af medarbejderne der trives har nemlig under 5 sygedage på et år. Derudover er medarbejder der ikke trives også meget mindre effektive, end dem der trives.

Der er altså mange grunde til at sørge for et godt arbejdsmiljø. Der er mange muligheder, hvis man ønsker at have glade medarbejdere. Det gælder først og fremmest om, at give medarbejderne interessante opgaver, som de også har en rimelig indflydelse på. Derudover skal medarbejder også altid føle, at de er tilpas klædt på til de opgaver, som de skal udføre.

Supervision Odense er brugbart på arbejdspladsen og i hverdagen

Hvis man ønsker at forbedre arbejdsmiljøet, kan man også lave nogle forskellige aktiviteter med medarbejderne. Hvis man er fra Odense, kan man fx vælge at tage på supervision Odense med sine medarbejdere. Supervision Odense er ikke blot med til at forbedre medarbejderne fagligt, men faktisk også menneskeligt. Supervision Odense er en rigtig god aktivitet, der dog særligt er effektivt i nogle brancher. Supervision Odense er mest brugbart i brancher, hvor man dagligt har kontakt med andre mennesker. Det er derfor en oplagt aktivitet på fx skoler, børnehaver og lignende. 

3 grunde til at tage på supervision Odense: 

  • Professionel hjælp 
  • Forbedrer folk menneskeligt og fagligt
  • Kan også bruges i hverdagen

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her