Overvejer du at udskifte den fysiske planlægning med en digitaliseret version? Så er der heldigvis mange fordelagtige løsninger til dig. I dag findes der nemlig mange muligheder indenfor digital planlægning, så det både bliver nemmere for dig og dine medarbejdere. Et digitalt planlægningsværktøj har mange fordele og er generelt med til at gavne dig og din virksomhed. Læs herunder og bliv klogere på hvordan og hvorfor.

HVAD ER ET PLANLÆGNINGSVÆRKTØJ?

Et planlægningsværktøj er et redskab, som gør det lettere for medarbejderne at holde styr på arbejdsopgaver, projekter og dets tilhørende informationer. Værktøjet gør det muligt for medarbejderen altid have de nødvendige informationer lige ved hånden uanset om medarbejderen er farten eller kontoret samt har internetforbindelse eller ej. Når medarbejdere har færdiggjort arbejdet, kan han eller hun markere opgaven som fuldført ved at swipe til højre eller tilføje yderligere informationer til sagen. Derefter sendes indberetningen direkte videre til kontoret, og medarbejderen kan gå videre til dagens næste opgave uden at bekymre sig om at skulle ordne det administrative arbejde sidst på arbejdsdagen. På den måde er et planlægningsværktøj med til at gøre hverdagen for både arbejdsgiver og arbejdsmodtager en del nemmere

FORDELENE VED ET PLANLÆGNINGSVÆRKTØJ

Der er utrolig mange fordele ved at gøre brug af et planlægningsværktøj. En af fordelene kommer eksempelvis i form af en øget mobilitet. Et digitalt planlægningsværktøj fungerer både til brug via app og internet. Appen er lavet med fokus på at øge mobiliteten blandt kunderne. Appen gør det nemlig muligt at tilgå websystemet hvor som helst og når som helst. Det er især en fordel, hvad man er på farten og ikke har adgang til en computer. Derved er du til enhver tid sikret tilgang til timesedlen.

Herunder kan du se nogle af de opgaver, som et planlægningsværktøj kan hjælpe med at varetage:

  • Timeregistrering
  • Integrering
  • Tidsstyring
  • GPS-tracking
  • Økonomistyring

SPAR TID PÅ ADMINISTRATION

Ofte kan man bruge lang tid på administration. Det kan heldigvis undgås i form af at anskaffe sig et digitalt planlægningsværktøj, som giver dig muligheden for en nem og online planlægning af arbejdsopgaverne. Det bliver derudover langt nemmere at have overblik over alle detaljerne i regnskabet for virksomheden. Et regnskabssystem skaber nemlig de bedste forudsætninger for optimering af forretningen, da det i langt større grad bliver nemmere at finde ud af, hvor og hvorfor problemer opstår. Denne forståelse af regnskabet er med til at danne grundlaget for mulighed for vækst. Et planlægningsværktøj sørger også for, at lønsystemet bliver integreret ordenligt. Derved vil det fremover blive mere flydende og simpelt at holde styr på løn og arbejdstimer både for leder og medarbejder.

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her