Vi arbejder på livet løs hjemme i Danmark, og sommetider har vi bare brug for at hive stikket og tage på en lille miniferie på Sjælland. Der er faktisk vigtigt for os med travle hverdage, at vi sommetider hiver stikket helt og tager tiden til at finde ro. Det gælder både, hvis vi har et job, der er krævende mentalt eller hvis det er fysisk. Nogle gange har vi bare brug for en miniferie – og gerne på Sjælland, hvor de har lidt af det hele. Her er der rig mulighed for at opleve en smuk natur, som byder på blandt andet en masse grønne skove og gåruter til dig, der gerne vil opleve naturen. Der er også masser af vand – og dermed smukke badestrande, som næsten kan få dig til at føle, som var du udenlands. Er du mere til mentalt stimuli, finder du uendelige at muligheder for det på Sjælland. Der er museer, som tager dig 100 år tilbage. Der er altså uendelig af muligheder for dig, som ønsker en miniferie på Sjælland. 

Overvej en miniferie på Sjælland ved Hotel Kirstine

Hvad end du er på udkig efter en miniferie, der indeholder ren afslapning, måske et golfophold, så der er noget for begge parter – eller det kan være, at I i julemånederne ønsker lidt julehygge. Der er mulighed for det hele. Er man ny i byen, og ved heller ikke hvad weekend skal gå med på en miniferie på Sjælland, så er der rig mulighed for at lære en masse. Hos Hotel Kirstine er det mulighed for slotsbesøg, cykle rundt og opleve mere af Næstved eller bare mere af kunst og historie.

På hoteller finder du faktisk et hav af muligheder. Ud over at kunne vælge et ophold, som passer til lige netop jeres behov, så er der også en god historie bag, hvis jeres miniferie på Sjælland ender hos Hotel Kirstine. Det var nemlig i tidernes morgen en gård, som efterfølgende blev til et posthus. Senere hen skulle det vise sig, at huset blev hjem for borgmestre af Næstved fra 1809 -76. Det var faktisk ikke før 1909, at det blev til et hotel. Det startede i sin tid som “Missionshotellet”  og i 1988 kom dagen endelig, hvor navnet blev til Hotel Kirstine – som vi kender det idag. Der er altså meget at tilbyde med en miniferie på Sjælland.

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her