Der er mange, som desværre er meget uheldige, og det går ofte udover elektronikken. Det er især mobiler, som der bliver tabt, og så kommer der en helt masse revner i skærmen. Det betyder at den skal repareres, hvilket kan gå hen og blive meget dyrt. Dette er der heldigvis råd for, så inden du eksempelvis ender ud med at få ordnet din iPhone 6 skærm, så læs denne korte guide. Denne guide kommer til at give dig et godt indblik i hvordan man selv kan reparere din iPhone 6 skærm, men også hvordan du kan skabe din egen forretning.

mobil

Reparering af iPhone 6 skærm

Når du skal i gang med at lave din iPhone 6 skærm, så kan du ikke undgå at bruge penge, for skærmen som du skal sætte i koster noget. Heldigvis koster den ikke meget mere, end du kan overkomme. Når du skal købe en skærm, så er der et valgt man skal tage, og til det lyder spørgsmålet, hvilken kvalitet skærm vil du vælge?

  • En originalskærm som er godkendt af Apple
  • En billig skærm som ikke er godkendt af Apple

Når man tager dette valg, så skal man overveje, om man gerne vil sætte en skærm i, som Apple har godkendt. Dette kan spille en stor rolle, for hvis du sætter en skærm i, som er lavet af Apple, så er der en række garantier. Vælger man en billig iPhone 6 skærm, så skal man satse på, at der ikke sker noget med mobilen. Der har desværre været scenarier, hvor en billig skærm har været skyld i, at en iPhone er brændt sammen eller gået i stykker på anden vis. Dette kan man ikke være sikker på at undgå med enhver skærm, men hvis den er godkendt af Apple, så er der forpligtet til at dække skaderne, som i sidste ende kan være en hel mobil.

Når du så skal i gang med selve reparationen, så findes der et utal af guides, som ikke kun fortæller om en udskiftning af iPhone 6 skærm, men også alle andre iPhones, som findes på markedet. Når du så har repareret din egen telefon, så kan du også reparere iPhones for andre i din familie. Efter kort tid, så vil du være en selvlært ekspert indenfor skiftning af diverse iPhone skærme.

appsmobile

Tjene penge på at skifte skærme

Når du er blevet en lille ekspert i at skifte iPhone skærme, så kan du begynde at hjælpe dine venner og deres familie, og så kan du begynde at tage en smule for det. Du kan starte med at tage en 50’er for en enkelt udskiftning, for så tjener du lidt lommepenge. De penge du tjener kan du vælge at investere i en større sum af skærme, fordi du så kan få rabat, når du køber ind i større mængder. Dette vil betyder, at du har mindre udgifter, og så tjener du også på skærmen, som du sætter i telefonen. Selvom du skal have købt et sæt værktøj, så er et hele hurtigt tjent ind, og så har du din egen lille forretning kørende. Så køb du dig nogle reservedele til smartphones og tablets, hvis du gerne vil tjene nogle penge samt starte en forretning op.

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her