Et nyt barn kommet til og det betyder altså en ny begyndelse for ikke bare barnet – men lige så vel for den kommende mor. Hvad end det er første gang, anden gang eller andet – så er følelsen af at have en nyfødt, lige fantastisk hver gang. Men det er også en tid, hvor dagene går i et med hinanden, tiden flyver alt for stærkt og inden vi ser os om, så er de kære børn på vej i børnehave, skole eller i gang med at få kørekort. 

Forevig minderne med et barnet bog i ringbind

Med et barnets bog i ringbind kan du forevige minderne mange år frem og altid have mulighed for at se tilbage og mindes de første skridt, stamtræ, udviklingen, søde billeder af små fødder og meget mere. Det kan variere for ringbind til ringbind, hvilke sider der medfølger. Oftest vil det dog være muligt at tilkøbe de ønskede sider, hvis man har favoritter. Med et barnets bog ringbind kan du, når du har tid, skrive om nogle af de bedste oplevelser og minder, som I har sammen. Barnet bog i ringbind form er både nyttig, smuk og mindeværdig. 

Brug en barnet bog i ringbind til flere anledninger

Det er klart, at barnets bog har én primær funktion – og det er at forevige mindeværdige oplevelser og information om den nyfødte. Enten kan du som forælder til barnet købe den selv, men er du ikke nybagt mor eller far, så fungerer den også perfekt som en gave. Specielt i denne tid er der masser af anledninger til flotte gave. 

Giver du den som en gave – enten som en velkommen til verdenen-gave, barselsgave eller måske en barnedåbsgave?  Mulighederne er mange og du bestemmer helt selv, hvornår du synes, det giver mening. Det gode ved denne type gave er, at du har mulighed for at personliggøre gaven. Du kan vælge den farve, du ønsker. Du kan vælge, hvad der skal være på forsiden! Skal der være dådyr, en ræv, bjørn eller måske noget helt tredje? Du bestemmer det! Det kan være, der er noget bestemt, som har en speciel betydning og så er det jo oplagt at inkludere det i gave-valget og gøre det endnu mere personlig.

Så gør dig selv, eller en anden, en tjeneste at købe en barnets bog i ringbind – hvad end det er til dig selv eller en du kender. 

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her