Det er ingen hemmelighed, at corona fik os til at bruge meget mere tid derhjemme, end vi normalt gør. Og af gode grunde! Mulighederne var ikke til meget andet, end at sidde foran vores Panasonic TV, starte nye projekter eller købe puslespil hjem i lange baner. 

Rekordsalg af elektronik i 2020

I 2020 så mange rekorder indenfor salg af elektronik. Det blev året, hvor salget af fladskærme blev det højeste i 10 år. Danskerne havde pludselig ikke ferier at bruge pengene på, og derfor stod det altså på andre typer af store køb – elektronik. Grundet al tiden derhjemme, skulle nye projekter igangsættes og drømmene om et stort og nyt fladskærms-tv skulle opfyldes – og dermed fik vi vores rekord år indenfor de sidste 10 år i 2020. Men vi ville ikke bare have nye tv – de skulle være store og de bedste på markedet. Men hvad betegner egentlig et godt tv? Hvad end det er et Panasonic tv eller noget helt andet, så er der nogle forventninger.

Dette vil danskerne have  

2020 var også året, hvor de største tv’er blev købt. De blev indtil 23. december solgt lidt over 500.000 TV-skærme, hvoraf 20.000 husstande valgte et 70 tommer TV eller større. Noget tyder altså på, at størrelsen har noget at sige i udvælgelsen af det perfekte TV. Vi så i 2020 også en stigning på vores forbrug af fjernsyn og det giver derfor mening, at danskerne fik øjnene op for, hvad der for dem betød god kvalitet. Biograferne var samtidig lukket og mange ville derfor flytte biografen til deres egen hjemmebio. Der var tydeligvis flere faktorer, der i 2020 spillede en rolle for det store boom i elektronik. 

Men priserne har også ændret sig de sidste mange år. Hvor fladskærms TV og de gode mærker som Panasonic var forbeholdt luksusprodukter, er de idé blevet noget, de fleste har råd til. Du kan i dag sagtens få et 50 tommer Panasonic TV til en god pris og kvalitet. Den store stigning i salg af TV i 2020, hang som tidligere nævnt sammen med, at vi ikke kunne bruge vores penge på rejser og altså kun havde muligheden for at være hjemme – men 2020 var også året, hvor vi fik første del af vores feriepenge udbetalt. Det gav mange mennesker chancen for at købe længe ønsket elektronikvarer.

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her