Byggeindustrien er endnu et år godt i gang. Det gør sig gældende for både det private og offentlige. Vi ser flere og flere private købe store grunde for at bygge nye lejeboliger. Erhverv der bygger et nyt splinternyt kontor eller det nye supermarkedet ude i nybygger-kvarteret eller det offentlige der skal have bygge et metro eller letbanen i Odense, der har været undervejs i år. Bygge-mulighederne er mange og vi ser dem alle vegne. Men én ting som de alle har brug har, er en isoleret container. Det er klart, at sådanne byggerier, det kræver en container, hvor ting kan opbevares for det ene eller andet formål. 

Hvad bruges en isoleret container til?

Men hvad menes der med en isoleret container? En isoleret container er en container, der er mere end blot den klassiske container, hvor der intet er gjort. En isoleret container er altså isoleret via tilføjelse. Her er containeren blevet isoleret, så den er ekstra beskyttende overfor vind og vejr. Det giver altså mening, at en isoleret container er relevant i et land som Danmark, hvor vores vejr skifter nærmest fra time til anden. Natten over kan vi have frostgrader og i løbet af dagen kan vi ende på 13 grader. Det ene øjeblik står det ned i stænger og det andet øjeblik er det lunt. Vejrskifte som går fra en yderlighed til en anden, kan ofte være med til at danne kondens. En container der er isoleret hjælper dig altså mod dette, så du kan opbevare ting, der skal stå tørt og sikkert. Det kan blandt andet være byggematerialer, maling og lignende – men lige så vel ting der bare skal passes på og opbevares for bedste holdbarhed. 

Container med flere funktioner

En isoleret container kan også bruges til andet end byggepladser. Den fungerer også godt som en flyttecontainer/møbelcontainer. Er I en virksomhed, der er er  i gang med større renoveringer, som kræver at møblerne skal opbevares et sted imens, så vil en container, hvor der er fokus på isolationen være optimal. Den sørger nemlig for at det under hele processen vil stå tørt. Så undgår I, når kunderne får deres ting tilbage, at de er blevet fugtige, lidt ødelagte og måske en dag er begyndt at lugte. Klassiske eksempler hvis noget bliver opbevaret forkert. En isoleret container er altså optimal, når det gælder ting, der skal passes ekstra på!

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her