NOX er et verdensomspændende brand, som i særdeleshed har slået benene væk under alle, der har en passion for padel sporten. Grunden til den store popularitet skyldes deres produkter, som hver gang formår at brillere indenfor sporten. Det er derfor heller ikke en underdrivelse, når man siger, at alle vil have fat på et NOX padel bat

 

Derfor er de så populære

Grunden til at NOX padel bats har fået sig en fast plads i alle hjerter – hvert fald alle hjerter der brænder for padel sporten, skyldes kvaliteten. Men det handler ikke blot om kvaliteten, men også om det kompromisløse værk, de formår at lave hver eneste gang. En af de ting som virkelig gør, at NOX skiller sig ud, er at hver eneste af deres produkter, som de laver, er lavet til perfektion.

 

Hverdagsspiller eller professionel? Samme padel bat

NOX er kendt for at lave padel bats i så høj en kvalitet, at når de professionelle spiller med dem i verdensranglist kampe, så er det de samme, som dem du kan købe selv. De bat du ser, der bliver spillet med, er altså ikke blevet modificeret til den enkelte spiller og hans spil, da kvaliteten er så høj, at den kan lige, hvad den skal. 

Nox padel spiller

Derfor vinder NOX hver gang

Grunden til at NOX formår at være de førende indenfor padel sporten og mere præcist indenfor padel bats, er deres måde at arbejde på. 

 

Nogle af teknikkerne der bliver brugt, for altid at være de bedste på markedet, er blandt andet;

 

  • Der bliver altid brugt den nyeste teknologi. På den måde sikrer man, at materialerne er af højeste kvalitet og lige så er produktionen. 
  • Konstant samarbejde med topatleter som gør, at NOX padel bat bliver skræddersyet til banen. Der bliver altså arbejdet ud fra, hvad der fungerer på banen og ikke blot, hvad der ser smart ud.

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her