Et køkken er meget mere end bare et sted, hvor vi laver mad. Vores køkken er blevet et hyggerum, et sted hvor vi bruger kvalitetstid med familien og hvor nye minder bliver skabt. Det er mange år siden, at vores køkken blot skulle være funktionelle og blot være til at lave mad. Vores køkken er vores varemærke og noget vi gerne viser frem. Derfor vil vi også gerne have de flotteste hvidevarer, som viser vores stil og giver os muligheden for mange gode timer i køkkenet sammen.

Samtalekøkken er det nye

Vi elsker at bruge vores køkken på lange samtaler over madlavningen og efterfølgende under spisningen. Men det kan være svært med 3 gryder i gange, og os der fylder rummet, at have en samtale kørende. Løsningen på det er en kogeplade med emhætte. Det giver dig mulighed for en god udluftning samtidig med madlavningen. Slip for dampen fra den kogende spaghetti eller osen fra de stegte bacon og fortsæt jeres samtale eller hyggetid sammen uden gener.

Gå ikke på kompromis med dit design derhjemme

Du har helt sikkert allerede en ide om, hvordan dit køkken skal være og tanken om en kogeplade med emhætte kan virke overvældende – hvordan kommer det mon til at se ud?
Men du behøver ikke gå på kompromis med, hvad du havde i tankerne. Du kan nemlig få en kogeplade med emhætte – en emhætte der er integreret i kogepladen. Du skal altså ikke tænke på det store monstrum, der normalt ville være øverste og fylde næsten lige så meget som selve kogepladerne.

Vælg kogeplade med emhætte af god kvalitet

Vælger du en kogeplade med emhætte, bør du ikke gå på kompromis. Vælg derfor en forhandler, der kan rådgive og vejlede dig, så du er helt tryg ved situationen. Vælg en forhandler der kun produkter fra markedets førende producenter. På den måde vil du være garanteret en høj kvalitet, lækker funktionalitet og et enestestående design, der spiller med resten af dit hjem. Priserne vil selvfølgelig variere alt efter, hvilken du vælger, og hvad den skal kunne. De billigere løsninger er en klassisk 2i1 løsning, hvor du kan vælge enten udsugning eller recirkulation. I den lidt dyre ende får du en kogeplade med emhætte – her får du altså i alt 5 kogefelter med hver 3 lags filtrer. Så der er forskellige prisleje at vælge imellem alt efter dine ønsker.

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her