Til trods for at vi oftest brokker os over vejret herhjemme, så er der dage, hvor vejret imponerer os og gør det godt. Det er de dage, hvor et solsejl kan gøre underværker. For selvom at vi elsker at få en god kulør, og gerne tager til udlandet for at blive flotte brune, så kan solen være farlig. Det kan altså være ideelt, hvad end det er derhjemme eller på cafeen nede i byen, at der er mulighed for at komme i dække for solen. Igen er det her muligt at benytte sig af et solsejl, som afskærmer fra solen og dermed tager den direkte sol, der kommer ned på dig. 

Til private og til erhverv

Ønsker du et solsejl til privaten eller i forbindelse med dit erhverv, så kan du få det lavet lige efter dine ønsker. De fleste solsejl vil være mulige at få skræddersyet til lige netop dine ønsker og behov. Du kan blandt andet få et solsejl, der kan sættes op mellem to bygninger, hvis der ønskes overdækket imellem. Det kan både laves kvadratisk, trekantet eller andre designs, der gør, at det kan dække, som du ønsker. En anden oftest brugt metode er de klassiske solsejl, hvor der er to muligheder. Her vil du have mulighed for at vælge imellem enten at have det fast og altså spændt ud på samme sted hele tiden. En anden mulighed er, at det kan køres ind og ud via et wiresystem. Det giver dig mulighed for selv at bestemme, om det skal køres helt ud eller ind, eller om det skal standes midt på. Det giver altså mere frihed og gør, at du sommetider kan bade i solen, hvis du ønsker det eller køre den helt ud.

Sørg for de bedste materialer til dit solsejl

For bedste holdbarhed og mest optimale beskyttelse er det en god ide at anskaffe sig et solsejl af holdbar kvalitet. Her er det oftest 360 grams vandtæt sejldug eller 360 grams markisedug, der er favoritten. De kan nemlig klare al slags vind og vejr – hvilket er nødvendigt i et land som Danmark, hvor vejret skifter flere gange i løbet af dagen. Materialerne er desuden ret strækbare og kan altså spændes op flot, så det hverken hænger, rykker eller bare ikke er pænt. 

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her