Verden er blevet langt mere teknologisk. Mere og mere flytter fra at være fysisk til over nettet. Dette skyldes i høj grad globaliseringen. Den sætter fokus på teknologi og den påvirker resten af samfundet. Det sker at simple hverdagsting bliver teknologisk. Som ansøgninger der bliver erstattet af en rekrutteringsvideo. Læs mere om dette nedenunder.

Kreativt og spænende

Det er en meget basal hverdagsting at lave ansøgningsvideoer, da det er vigtigt for virksomhederne at have viden om potentielt ansøgere. Men det gælder også for ansøgerne. I højere grad betyder værdierne ved firmaerne de unge søger ved er gode. Det er vigtigt for dem at arbejde et sted med god moral og er en etisk korrekt virksomhed. Dette er mest gældende for de unge. Det er dem der potentielt fravælger den bedste løn for en virksomhed der fremviser flere følelser for dens kunder og ansatte. Det er derfor blevet en ret populær løsning for virksomheder at lave en rekrutteringsvideo, for at rekruttere til deres firma. Her har globaliseringen igen spillet en stor rolle. Det giver nemlig mulighed for at nå alle mennesker uden at behøve være i samme omgangskreds eller område. Det er nemt for firmaer at nå ud til de unge med en rekrutteringsvideo, da det problemfrit kan ligges op på de sociale medier eller nettet, og derved ramme alle interesseret. Der findes rigtige mange fordele ved at lave en rekrutteringsvideo til sine ansøgere og allerede ansatte.

Eksempler på fordele ved at lave en rekrutteringsvideo:

  • Mulighed for at lave spænende videoer
  • Nå ud til den unge målgruppe igennem medier
  • Skabe en god arbejdsplads

app

En fængende fortælling med glade medarbejdere

At lave en rekrutteringsvideo er ikke noget du kan gøre på få sekunder og hvis den virkelig skal tiltrække de bedste ansøgere, skal den være i fremragende kvalitet og have kvalitet indhold. Det er muligt med sådan en video at skabe en spænende og fængende fortælling om virksomheden. Det er muligt at fortælle om de vigtigste ideer og hvorfor det er fordelagtigt at vælge præcis den virksomhed frem for andre virksomheder.

Det handler også om at tiltrække de rigtige mennesker. Det der går op i virksomhedens morale og dens medarbejdere. Det er derfor potentielt en god ide at interviewe allerede ansatte i virksomheden til ens rekrutteringsvideoer. Dette sikrer at ansøgere har mulighed for at se hvilken form for arbejdsplads de har med at gøre.

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her