I øjeblikket står jagtsæsonen helt stille, og derfor er der mange, som bare ikke kan vente til 16. maj. Til dem som ikke ved, hvad der sker den 16. maj, så går bukkajagten ind. Når bukkejagten går ind, så er Deerhunter med fra starten. Deerhunter laver jagt udstyr, som kan bruges til mange forskellige former med jagt. Når man går på jagt, så er det vigtigt, at man har tøj, som er tilpasset både årstiden, men også den jagtform som man udøver.

Inden for jagt er der bl.a. følgende jagtformer, hvor man kan købe Deerhunter jagt udstyr til:

  • Bukkejagt
  • Andejagt
  • Selskabsjagt
  • Jagt i udlandet

Bukkejagt

Som nævnt starter bukkejagten den 16. maj, hvilket betyder mange jægere sidder spændt og venter. Det gør de, fordi de har forhåbninger om at skyde den flotteste buk med den største opsats. Opsatsen er også det mange ikke-jægere kalder for gevir. Når man skal afsted på bukkejagt, så er noget af det vigtigste, at man har tøj, som ikke larmer. Det skyldes, at bukken oftest løber væk, hvis den hører selv den mindste lyd. Når man er på bukkejagt, så sidder man oftest højt oppe, og derfor behøves man ikke være særlig camoufleret. Derfor vil Deerhunter anbefale en jakke, som ikke larmer og er i enten en grøn eller brun farve.

Ande- og selskabsjagter

Når det kommer til ande- og selskabsjagter, så behøves påklædningen ikke at være noget, som ikke larmer. Her larmer det alligevel, fordi man er mange, og så går snakken oftest. Ænderne letter også først, så når der kommer meget larm, eller de føler sig utrygge. Selskabjagtens tøj er meget anderledes, men det kan du alligevel få hos Deerhunter. Her er det oftest noget mere klassisk tøj, som man har på, og der er en meget stor forskel, når det kommer til hatten. Er man på jagt, så anbefaler de fleste mærker, deriblandt Deerhunter at man har en kasket på. Men når man er på en selskabsjagt, så bruger man oftest en almindelig hat, som har en rund skygge. Det har noget og gøre med de traditioner, som er forbundet men en selskabsjagt. At have en hat eller kasket på, er noget af det, som følger med når man går på jagt. Og til dette findes der en masse regler om, at man bl.a. har hatten af, når man hilser på hinanden og under paraderne, som hører til jagten. Udover de nævnte hatte, så har Deerhunter et større udvalg, som du selv kan undersøge, hvis du mangler en hat.

Jagt i udlandet

Er man så heldig, at man skal på jagt i udlandet, så er det oftest fordi man skal prøve nye jagtformer. Derfor skal der også en anden form for jagtudstyr og -tøj til. Derfor kan man med god grund kigge forbi Deerhunter, da de har tøj til enhver jagtform, som du kan drømme om, at komme afsted på. Det er uanset, om du skal til et varmt sted, eller til noget koldere og mørkere.

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her