Alkohol frie drikkevarer tager verden med storm. Flere og flere mennesker er hoppet på trenden om alkoholfrie drikkevarer som vin, drinks, ginish, øl og lignende. Dette giver folk mulighed for at nyde smagen af alkohol og få den samme følelse, som når man indtager alkohol, uden at det svækker sanserne og øger kalorie indtaget. Læs mere om alkoholfrie drikkevarer nedenunder.

Hvorfor vælger man alkoholfrie drikkevarer?

Rigtig mange mennesker er hoppet med på den voksende trend om alkoholfrie drikkevarer. Flere og flere producenter er begyndt at udforske mulighederne for alkoholfrie drikkevarer. Hvordan man kan få samme følelse som hvis man indtog alkohol, og hvordan man får den samme smagsoplevelse. Der er mange grunde til at denne trend er vokset. Men den største har været at der har været en efterspørgsel efter dette, som ikke før nu er blevet lyttet til. Der er nemlig mange mennesker der gerne vil undgå alkohollen. Dette kan blandt andet komme fra at mange gerne vil passe på kalorie indtaget. Alkohol indeholder en masse kalorier. Det vil altså sige at alkohol feder mere end alkoholfrie drikkevarer.

alkoholglas

En anden grund til at folk holder sig væk fra alkohol, er at de har taget kører tjansen den dag eller aften. Hvilket dermed fraholder dem fra at nyde smagen af en god vin, drinks og lignende. Denne afholdelse føles som en udelukkelse fra et fællesskab, som alle andre deltager i. Dette fører i mange tilfælde til at folk indtager alkohol og herefter sætter sig bag rattet. Dette alene har forsaget mange ulykker, som ikke blot gør skade på spritbilisten, men også uskyldige forbigående eller andre uheldige indblandede.

Dette skyldes at alkohol i blodet vil fører til:

  • Svækkede sanser
  • Langsom reaktionsevne
  • Forvirring og glemsomhed

Derfor vil det glæde mange mennesker der uheldigvis har køre tjansen, at de stadig kan deltage uden at sætte sig selv og andre i farer, på grund af alkoholfrie drikkevarer.

Alkoholfri Gin

Et eksempel på en drink der er blevet lavet alkoholfri, er Gin tonic. Selve tonicen i drinken vil forblive den samme, men den gin der før kunne bruges, er blevet erstattet af ginish. Ginish er en gin uden alkohol. I en ginish får man samme smag og varme i munden som en rigtig gin, der er dog ikke noget alkohol i. Smagen og varmen fås ved at udtrække de ingredienser der er i en gin og dermed skabe en ginish.

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her