Markedsføring - Business er vores modermaal
Hvis du er iværksætter, men ikke helt har styr på begrebet markedsføring, har vi samlet nogle tips og tricks du vil kunne gøre brug af. ✓Se mere her!
onlinemarkedsføring, iværksætter, markedsføring
308
page-template-default,page,page-id-308,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Markedsføring

MarkedsføringMarkedsføring har altid været en ting som har fascineret folk, for det handler alt sammen om hvordan man forskruer folks hoveder til, at de skal gå ud og købe ens produkt. Men kigger man bagom facaden, så er det en helt andet verden, som man får øjnene på. Det er en verden som er i en konstant udvikling, hvilket betyder man hele tiden skal følge med, især når man snakker om online markedsføring. Det er fordi både teknologien udvikler sig og kan mere, og så fordi man gør det meget nemmere for dem som skal bruge internenet. Det giver dermed flere muligheder for at udvikle det, så man meget nemmere kan sælge og lave annoncer, men mange tænker ikke over hvor nemt, at det er at smide alt for mange penge efter blandt andet Facebook annoncer. Her på siden vil du ikke blot finde mange dele af markedsføring som du ikke kendte i forvejen, du vil også finde ud af hvad du skal gøre, hvis du for eksempel er iværksætter, for der er mange ting som du kan gøre.

For når man er iværksætter, så kan man have det bedste produkt i verden, men bare ikke komme frem med det, fordi der for det første er nogle kæmpe virksomheder som sidder på markedsandelene. For det andet så findes der også vildt mange andre som laver noget ligende, så derfor gælder det fordi om, at finde nogen som kan hjælpe dig med at vise dig omkring, især hos din målgruppe. Alt dette er noget som du kan finde hjælp til her, så følg med ugentligt for flere tips og tricks.

  • Brugte vind turbiner / Used wind turbines – Hos wind-nielsen.com er der nu mulighed for at få brugte varer til rigtig overkommelige priser. Frem for at bruge en formue på din udvikling indenfor grøn energi bør du kontakte Wind-nielsen.com.
  • Haveservice – En branche hvor markedsføring er baseret på billeder.
  • Førstehjælp til kørekort – Færdselsrelateret førstehjælp til de nye bilister. Dinførstehjælp har gjort det sjovt og på den måde mere lærerigt.
  • Linkbuilding – En markedsførings kanal indenfor online marketing, her kan du læse meget mere omkring emnet, og hvordan det kan hjælpe dig med at få mere trafik tilgående din egen hjemmeside.
  • Hundebutik – en webshop der har kæmpet sig op igennem det danske system, de startede med salg af hunde udstyr til små hunde men efterhånden har de fået mere end 12.000 følgere på facebook og har en stigning på mange procent hver måned.
  • Animationsvideo – Noget af det mest populære indenfor marketing er visuelt imponerende “reklamer”, og noget der efterlader et godt indtryk hos konsumenterne. Denne virksomhed skræddersyer animationsvideoer til din virksomhed eller virksomhedside, så du på bedste måde kan sprede det budskab du ønsker.
  • Markedsføring på sociale medier – SoMe buldrer fremad i dagens verden, og hvis man ikke hopper med på de platforme – vil man lige så stille blive udkonkurreret. Her får du et godt bud på en professionelt samarbejdspartner inden for sociale medier.